Carriers by Freda j.d.o.o.

  • Carriers by Freda
compare_arrows0

Dostava

1. Dostava unutar Republike Hrvatske

Dostavu vršimo na čitavom teritoriju Republike Hrvatske.

Dostavu vršimo na adresu Vašeg odabira, koristeći 2 opcije:

1.    General Logistics Systems (dalje u tekstu GLS)

Dostava kurirskom službom vrši se unutar 24 sata osim u slučaju slanja na otoke u vremenu od 24 – 72 sata. Sve dostave vrše se od ponedjeljka do petka tijekom uobičajenog radnog vremena. Pošiljke su osigurane u vrijednosti do najviše 1250,00 kn po paketu.

GLS omogućuje praćenje dostave putem aplikacije, te je u cijenu uključen i drugi pokušaj dostave.

Cijena dostave unutar HR za jednu narudžbu je navedena u tablici

Kategorija mase

Cijena /paket

Do 2 kg

35,00 kn

Do 3 kg

39,00 kn

Do 5 kg

41,00 kn

Do 10 kg

44,00 kn

Do 20 kg

46,00 kn

Do 25 kg

51,00 kn

Do 30 kg

56,00 kn

 

2. Poštanski ured (POSTE RESTANTE)

Ukoliko želite preuzeti paket u nekom poštanskom uredu tada u adresu dostave upišite adresu poštanskog ureda te velikim slovima: "POSTE RESTANTE". Ovaj način dostave je pogodan ukoliko ste na putovanju te nemate adresu na kojoj biste mogli zaprimiti paket, ili ukoliko kupujete iz BiH/Srbije/Crne Gore te želite preuzeti paket osobno u Vama najbližem poštanskom uredu u Hrvatskoj.

 Rok dostave za proizvode raspoložive na našem skladištu, je od 1 do 3 radna dana nakon narudžbe, a počinje teći nakon vidljive uplate. GLS vrši dostave unutar 24 sata, te ih isporučuje na Vašu adresu. 

Proizvodi koji nisu raspoloživi na našem skladištu ili proizvode koji se naručuju prema narudžbi kupca, ćemo isporučiti u najbržem mogućem roku a za detaljnije informacije molimo Vas da nas kontaktirate putem maila. U rokove dostave ne ubrajaju se subote s obzirom da se subotom ne vrše dostave, te ostali neradni dani, praznici, nedjelje i sl.

 NAPOMENA: Tijekom blagdana i predblagdanskog razdoblja te u vrijeme neposredno prije i poslije praznika, kao i u drugim izvanrednim situacijama, može doći do kašnjenja u isporuci zbog prekomjernog obujma narudžbi i pošiljaka. U takvom slučaju ne možemo garantirati isporuku unutar navedenih rokova, ali će se narudžbe isporučivati najbržim mogućim tempom.

Rokovi dostave odnose se na proizvode raspoložive na skladištu s kojega se šalju narudžbe, te teče od dana nakon dana narudžbe/primitka uplate (do 11 sati) ukoliko je narudžba jasna te uredno i ispravno zaključena bez potrebe za dodatnom intervencijom. To podrazumijeva točne podatke za dostavu i podatke za račun, uplatu izvršenu na ispravan broj računa logično kreiranu narudžbu i druge okolnosti koje mogu utjecati na isporuku narudžbe. Ako postoje bilo kakve okolnosti zbog kojih je potrebno dodatno intervenirati tada rok isporuke teče od dana kada se utvrde sve potrebne informacije.

Smatra se da je obveza isporuke proizvoda izvršena u roku u slučaju kada kupac (ili primatelj pošiljke ako je kupac odabrao opciju isporuke na drugu adresu ili adresu druge osobe) zaprimi pošiljku, te u slučaju kada dostavljač dostavne službe obavijesti primatelja o prispijeću pošiljke i/ili pokuša izvršiti dostavu a dostava se ne može izvršiti iz sljedećih razloga: ako je kupac/primatelj pošiljke odbio preuzeti pošiljku, ako je kupac/primatelj nedostupan na adresi (nema nikoga na adresi, ne otvara vrata, ne reagira na zvono ili se ne javlja na telefon/mobitel), ako je adresa pogrešna (kupac upisao pogrešnu adresu), ako je na bilo koji način blokiran pristup adresi kupca/primatelja, ili iz bilo kojeg drugog razloga nad kojim prodavatelj nema utjecaj.

Kod odabrane dostave na adresu poštanskog ureda (poste restante) smatra se da je obaveza isporuke proizvoda u roku izvršena u trenutku kada pošiljka pristigne u odabrani poštanski ured.

Ukoliko kupac/primatelj ne preuzme pošiljku, te se ista vrati natrag pošiljatelju, u tom slučaju kupac je dužan snositi troškove povrata pošiljke, te eventualno ponovnog slanja. Pošiljku čuvamo najviše do 60 dana od dana zaprimanja vračene pošiljke, te zaračunavamo troškove skladištenja prema cijeniku koje je kupac dužan podmiriti prije ponovne isporuke. Nakon isteka 60 dana zadržavamo pravo ponovne prodaje proizvoda. Kupac nakon navedenog roka nema pravo na povrat uplačenog iznosa.

 

2. Dostava izvan Republike Hrvatske - unutar Europske Unije

 

3. Dostava izvan Europske Unije

Cijena dostave ovisi o adresi (mjestu) i državi dostave. Molimo da za rok dostave i cijenu pošaljete upit.