Carriers by Freda j.d.o.o.

  • Carriers by Freda
compare_arrows0
Po narudžbi
Freda Lovely on Ice
Freda Lovely on Ice
Freda Lovely on Ice
Freda Lovely on Ice
Freda Lovely on Ice
Freda Lovely on Ice
Freda Lovely on IceFreda Lovely on IceFreda Lovely on Ice
  • favorite_border
  • compare_arrows

Freda Lovely on Ice


star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 recenzija
800,00 kn
Carriers by Freda
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Freda Lovely on Ice napravljena je od tkane marame proizvođača Beloved u kombinaciji sa visoko kvalitetnim keperom za pojas, naramenice i kapuljaču.

Freda Baby nosiljka namijenjena je bebama od prvog mjeseca života do navršene druge godine. Prilagodljivi panel načinjen u skladu s najvišim sigurnosnim standardima rastu uz bebu, pružajući im udobnost i sigurnost od najranijih dana.

    Satkana od visoko kvalitetnih materijala, mekano oblikovana nosiljka s kopčama Freda, predstavlja savršenu sponu između djeteta i roditelja. Ručno izrađena i potpuno prilagodljivih dimenzija, nosiljka omogućava nošenje u ergonomskom položaju, rastući zajedno s djetetom što pospješuje fizički i motorički razvoj.

    Korištenjem metode prekinute gurtne, težina djeteta se prenosi na širinu naramenica dužinom devet centimetara kako bi se izbjegao pritisak na ramena te nošenje postaje lakše i udobnije, poštujući ergonomski položaj nositelja. Naramenice i pojas se također mogu dodatno regulirati, prilagođavajući se nositelju.

Panel u širinu sužava se čičkom sa unutarnje strane pojasa pružajući potporu od koljena do koljena kako beba raste, a u visinu zatezačima koji se nalaze na panelu.

Nosiljka od tkane marame predstavlja najidealniju opciju, zbog svog tkanja i kvalitete materijala, najbolje se prilagođava tijelu bebe, mekane su i prozračne čime su idealne i za ljeto i zimu

Moguće je nositi bebu od naprijed (beba gleda prema nosiocu), te nakon samostalnog posjedanja, na leđima. Uz dodatne bočne kopče (po narudžbi) možete nositi na boku i križati naramenice.


Mogućnost izrade nosiljaka po vlastitim željama


Karakteristike:

Prilagodljiva veličina

Ergonomski položaj

Razvoj beba

Prekinuta gurtna

Unikatna

Visoko kvalitetni materijal i sigurnostSlični proizvodi

more_vertFreda Pink Unicorn
600,00 kn

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Više informacija
Freda Pink Unicornclose

Freda Pink Unicorn napravljena je od pamuka s printom u kombinaciji sa visoko kvalitetnim keperom za pojas, naramenice i kapuljaču.Freda Baby nosiljka namijenjena je bebama od prvog mjeseca života do navršene druge godine. Prilagodljivi panel načinjen u skladu s najvišim sigurnosnim standardima rastu uz bebu, pružajući im udobnost i sigurnost od najranijih dana.    Satkana..

more_vertFreda Purple Maze
800,00 kn

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Više informacija
Freda Purple Mazeclose

Freda Purple Maze napravljena je od tkane marame proizvođača LennyLamb u kombinaciji sa visoko kvalitetnim keperom za pojas, naramenice i kapuljaču.Freda Baby nosiljka namijenjena je bebama od prvog mjeseca života do navršene druge godine. Prilagodljivi panel načinjen u skladu s najvišim sigurnosnim standardima rastu uz bebu, pružajući im udobnost i sigurnost od najranijih dana.  &nb..