Novi dizajn Freda nosiljke
Novi dizajn Freda nosiljke

Novi dizajn Freda nosiljke

Nošenje je praksa i vještina stara tisućama godina. Vještina koja je danas postala dio naše svakodnevice i u kojoj rado uživamo.

Nošenje osim što je praktično za nositelja, donosi i mnoge druge dobrobiti za bebin organizam poput; ublažavanja simptoma refluksa, reguliranja tjelesne temperature, utjecaja na dobivanje na težini i visini, pozitivnog utjecaj na neurološki razvoj, ublažavanja reakcije na stres, oponašanje okoliša majčine utrobe itd.

 

Freda nosiljke - prve hrvatske prilagodljive nosiljke
Dizajnirane od certificane savjetnice za nošenje, Freda nosiljke namijenjene su bebama od najranije dobi (mjesec dana starosti) pa do predškolske dobi (ovisno o veličini nosiljke). Panel nosiljke može se regulirati u širinu čičkom na pojasu i visinu pomoću zatezača, prilagođavajući se bebi i njezinom rastu te nije potreban umetak za novorođenče.

 Omogućava nošenje u ergonomskom položaju, pružajući optimalne uvjete za razvitak kukova,  kralježnice i zdjelice. Postavljanje nogu bebe u obliku slova M, a kralježnice u obliku slova C, pogoduje se fizičkom razvoju bebe.

 

Jelena Trkulja Stanišić

Odlična, mekana, udobna, prozračna. Beba ju je odmah prihvatila, lijepo sjedne u nju i zaspe samo tako. Nema bolova u leđima jer se težina lijepo rasporedi.

 

Nina Nana 

Divna, najdivnija, mekana nosiljka od tkane marame od Frede najisplativija je investicija ikad! Ne bole ruke, noge, leđa, zajedno se cuvamo, mazimo, grlimo, ljubimo. Osvajamo svijet zajedno!Freda nosiljke u kombinaciji sa tkanom maramom su poznate po svojoj mekoći i prozračnosti. Noviji model nosiljke donosi i novitete. Zbog veće udobnosti nositelja, poboljsali smo kvalitetu nosiljke.Naramenice su zakrivljene, te prate liniju tijela nositelja što omogućuje bolju prilagodljivost različitim tipovima građe. Također su naramenice deblje a sistem prekinute gurtne je i dalje standardni dio naših naramenica. Korištenjem metode prekinute gurtne pri izradi nosiljke, nošenje postaje lakše i udobnije za nositelja kroz sustav raspoređivanja težine djeteta na širinu naramenica. Dužina naramenice je iznimno prilagodljiva. Uz pomoć zatezača možete skratiti ili produžiti naramenicu točno onako kako vama odgovara, a visoko nošenje na leđima je također jedna od odlika prilagodljivih naramenica.

*Nošenje na leđima je preporučljivo nakon samostalnog posjedanja bebe.Kapuljača je zadržala svojstven izgled sa ušima, irokezom ili mašnicom, ali smo poboljšali traku za skraćivanje kapuljače. Umjesto dosadašnje crne gumice, kapuljaču krase široke trake od kepera, koje po potrebi možete zakačiti za naramenice i time zaštiti svoju bebu od sunca, vjetra ili kiše.Petra Grundler

Naramenice su odlično podstavljene i super leže na ramenima i leđima, ne spadaju kao na nekim drugim nosiljkama. Gurtne fino klize iako su nove, pojas super leži, posebno na mom 'nevišetrudničkom' velikom trbuhu. 
Suprugu se posebno sviđa što se pojas zateže sa strane, ne iza kao na drugoj nosiljci koju imamo.

 

Julia Bakota Švencbir

Freda je čvrsta i mekana u isto vrijeme, keper pruža izvrsnu potporu. Šavovi su uredni, linije su zbilja lijepe i čiste, vizualni dojam je sjajan. Najveći plus od mene dobiva za relativno duge dodatne zatezače na naramenicama, čime se postiže visina pri nošenju na leđima, a zadržava udobnost. Bitan detalj sa znatiželjnom devetomjesečnom bebom.

Tijekom dva sata nošenja i hodanja nisam osjetila nikakvu težinu na ramenima, što je također ogroman plus

 Freda nosiljka je moćan alat za najslađi zagrljaj. Novi dizajn Freda nosiljaka potražite ovdje: https://www.freda.hr/nosiljke-za-bebe/kopcajuca-nosiljka