Carriers by Freda j.d.o.o.

  • Carriers by Freda
compare_arrows0
Na zalihi
Freda Leaves - BABY
Freda Leaves - BABY
Freda Leaves - BABY
Freda Leaves - BABY
Freda Leaves - BABY
Freda Leaves - BABY
Freda Leaves - BABY
Freda Leaves - BABY
Freda Leaves - BABYFreda Leaves - BABYFreda Leaves - BABYFreda Leaves - BABY
  • favorite_border
  • compare_arrows

Freda Leaves - BABY


star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 recenzija
950,00 kn
Carriers by Freda
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Freda Leaves  napravljena je od tkane marame proizvođača Little Frog s u kombinaciji sa visoko kvalitetnim keperom za pojas, naramenice i kapuljaču.

Freda Baby nosiljka namijenjena je bebama od prvog mjeseca života do navršene druge godine (konfekcijska veličina 56 - 86). Prilagodljivi panel načinjen u skladu s najvišim sigurnosnim standardima rastu uz bebu, pružajući im udobnost i sigurnost od najranijih dana.

    Satkana od visoko kvalitetnih materijala, mekano oblikovana nosiljka s kopčama Freda, predstavlja savršenu sponu između djeteta i roditelja. Ručno izrađena i potpuno prilagodljivih dimenzija, nosiljka omogućava nošenje u ergonomskom položaju, rastući zajedno s djetetom što pospješuje fizički i motorički razvoj.

    Korištenjem metode prekinute gurtne, težina djeteta se prenosi na širinu naramenica dužinom devet centimetara kako bi se izbjegao pritisak na ramena te nošenje postaje lakše i udobnije, poštujući ergonomski položaj nositelja. Naramenice i pojas se također mogu dodatno regulirati, prilagođavajući se nositelju.

Panel u širinu sužava se čičkom sa unutarnje strane pojasa pružajući potporu od koljena do koljena kako beba raste, a u visinu zatezačima koji se nalaze na panelu.

Nosiljka od tkane marame predstavlja najidealniju opciju, zbog svog tkanja i kvalitete materijala, najbolje se prilagođava tijelu bebe, mekane su i prozračne čime su idealne i za ljeto i zimu

Moguće je nositi bebu od naprijed (beba gleda prema nosiocu), te nakon samostalnog posjedanja, na leđima. Uz dodatne bočne kopče (po narudžbi) možete nositi na boku i križati naramenice.


Mogućnost izrade nosiljaka po vlastitim željama


Karakteristike:

Prilagodljiva veličina

Ergonomski položaj

Razvoj beba

Prekinuta gurtna

Unikatna

Visoko kvalitetni materijal i sigurnost×