Carriers by Freda j.d.o.o.

  • Carriers by Freda
compare_arrows0

O nama

O Fredi, o meni, o nama…

    Freda je smještena u srcu Slavonije – Osijeku, gdje svakodnevno nekoliko nosiljaka za nošenje beba ugleda svjetlo dana i odakle kreću na svoj dugi put, u avanturu zvanu bebonošenje.

    Ja sam Marina, diplomirana učiteljica razredne nastave i engleskog jezika, idejna začetnica, voditeljica razvoja proizvodnje i dizajna tvrtke Freda, savjetnica sam za nošenje beba, supruga i majka.
    Uz pomoć Freda tima, moja ljubav, trud, ideje, znanje i iskustvo, pretaču se u unikatne primjerke prve hrvatske prilagodljive nosiljke koja „raste“ s bebom.
Jednostavnim sistemom podešavanja, nosiljke se mogu prilagoditi po širini i visini, a mogu se koristiti od najranije dobi tj. već od mjesec dana starosti bebe pa sve dok vi i vaša djeca u tome uživate.

O veličinama, materijalima, tehničkim karakteristikama svake pojedine nosiljke i raznim dodacima, više ovdje.

S ponosom možemo istaknuti kako su naše nosiljke postale ravnopravni članovi mnogih obitelji, kako u Hrvatskoj, tako i izvan njenih granica.

A kako je sve počelo…

    Na početku našeg roditeljstva, imali smo sa sinom Jakovom sreće uroniti u jedan prekrasan, novi i nama, do tada potpuno nepoznat svijet modernog bebonošenja. Nekad su i naše bake nosile svoju djecu u tkanim platnima, košarama i torbama, a danas je to umjetnost i vještina koja se neprestano usavršava. Iz ljubavi i potrebe za nošenjem našeg sina, nastala je Freda. Prvo je sašivena samo jedna, jedinstvena, savršena nosiljka samo za nas, a spontano se nametnula ideja podijeliti taj osjećaj i s drugim roditeljima te od hobija izgraditi posao. 

    Freda je zahvaljujući kvaliteti i unikatnosti postala dobro poznat brend u bebonosećem svijetu na ovim prostorima i postala nezaobilazno pomagalo, ali i modni dodatak mnogih roditelja. U hodu k savršenstvu, dizajn se vremenom malo mijenjao radi postizanja optimuma udobnosti za nositelja, konzultirali smo savjetnicu za nošenje, a prototipovi su isprobavani na bebonosećim kavama diljem Hrvatske, što je u konačnici rezultiralo današnjim dizajnom Freda nosiljaka.

Naša vizija…
    Ukorak s trendovima i zahtjevima tržišta, pokrenuli smo i postupak atestiranja Freda nosiljaka pri  jednoj od svjetskih kompanija za kontrolu, provjeru, testiranje i certificiranje proizvoda koji se stavljaju na tržište te uskoro očekujemo certifikat CEN/TR 16512:2015 

    Freda je moćan alat koji vas spašava kad trebate dodatni par ruku ili jednostavno, kad želite uživati u najslađem zagrljaju. Naša želja je proširiti ljubav prema nošenju što dalje i tako biti sudionikom sretnog odrastanja i vaših mališana. U tome nas svakodnevno inspirirate i dajete nam poticaj da budemo još bolji.
S ljubavlju,

vaša Freda

Više o nama čitajte na blog-u